21 Kasım 2017 Salı

14 Mart 2013 Perşembe 16:09 tarihinde eklendi | 1750 defa okundu

SDÜ Orman Fakültesi, Orman Genel Müdürlüğü ve Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüklerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Orman Fakülltesi Dekanı Prof. Dr. Cahit BALABANLI, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Hasan ALKAN ve Yrd. Doç. Dr. İsmail DUTKUNER ile Yenişarbademli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ katıldı. Ziyaret kapsamında Orman Genel Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Sayın İbrahim ÇİFTÇİ’ye başarı dileklerinde bulunulduktan sonra fakülte ve genel müdürlükce birlikte yürütülmekte olan çalışma, projeler ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Ardından Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Sayın Hanifi AVCI ile bir araya gelinerek genel müdürlük ve orman fakültesi işbirliği ile yürütülebilecek çalışmalarla ilgili görüşmelerde bulunuldu.