27 Nisan 2018 Cuma

Orman Haftası Fidan Dikim Etkinlikleriyle Kutlandı

26 Mart 2018 Pazartesi 09:45 tarihinde eklendi | 252 defa okundu
21 Mart Dünya Ormancılık Haftası kapsamında Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Fakültemiz tarafından da desteklenen  "Fidan Dikim Töreni”  Gönen İlçesi Koçtepe köyü yolu üzerinde düzenlendi. Programa Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı P. Albay Ferhat Vural, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Mustafa Özdurhan, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Halil Güldere, Gönen Kaymakamı Mustafa Gürbüz,  Isparta Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, SDÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin Fakir, Isparta TKDK İl Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman Gülcü, Isparta İli Kurum Müdürleri, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü personelleri, SDÜ Orman Fakültesi öğrencileri, Isparta ilinde faaliyet gösteren okul öğretmenleri ve öğrencilerinden gruplar ile 21 Mart Orman haftası nedeniyle düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler katıldı.

Tüm fotoğraflar için: