22 Temmuz 2017 Cumartesi

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü ekskürsiyon gezisini tamamladı

11 Mayıs 2017 Perşembe 10:26 tarihinde eklendi | 430 defa okundu

Orman  Endüstri  Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik teknik gezi programı  Süleyman Demirel Üniversitesi  Orman fakültesi arazi alan çalışması yönergesi kapsamında 02-06 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Ankara-Düzce- Bursa(İnegöl)- İzmir güzergahını izlediğimiz gezimizde    sektörün önde gelen firmalarından   Numaş,  Ersa  Mobilya, Dendro Parke,  Starwood Orman Ürünleri  A.Ş.,  Çilek Mobilya ve Inmoda Mobilya fabrikalarını ziyaret ederek   öğrencilerimiz  üretim süreçlerini yerinde izleme ve  teorik bilgilerini uygulamaya aktarma imkanı elde ettiler.

Teknik gezinin gerçekleştirilmesinde destek ve katkıları için üniversitemize, fakültemize ve Numaş,  Ersa  Mobilya, Dendro Parke,  Starwood Orman Ürünleri  A.Ş.,  Çilek Mobilya ve Inmoda Mobilya fabrikalarına teşekkür ederiz.

SDÜ Orman Fakültesi

Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı