26 Eylül 2017 Salı

Öğretim üyelerimizden Yrd.Doç.Dr. Ulvi Erhan EROL Amerikan Peyzaj Mimarları Birliği Fuarı'nda ülkemizi temsil etti.

06 Kasım 2012 Salı 15:59 tarihinde eklendi | 2443 defa okundu

GÖLLER BÖLGESİ TEKNOKENTİNDE YER ALAN UlVİ ERHAN EROL MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK  FİRMASI ABD’NIN ARIZONA EYALETİNDE DÜZENLENEN AMERİKAN PEYZAJ MİMARLARI BİRLİĞİ FUARINDA  ABD, ÇİN, ALMANYA, KANADA, İSPANYA, AVUSTURALYA, VE MEKSİKANIN  YER ALDIĞI DÜNYACA ÜNLÜ 400 PEYZAJ FİRMASININ KATILDIĞI FUARDA STAND AÇARAK ÜLKEMİZİ TEMSİL EDEN İLK TÜRK FİRMASI OLDU. TÜRKİYE’NİN TANITIMI YANINDA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, TEKNOKENT VE   ISPARTANIN DOĞAL VE KÜLTÜREL KAYNAKLARININ DA TANITILARAK SERGİLENDİĞİ FUARDA  MİSSİSİPİ STATE UNİVERSİTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜM BAŞKANI PROF.SADIK ARTUNC, TEXAS TECH PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜM BAŞKANI PROF. ALAN KVASHNY, UNIVERSITY OF ARLINGTON MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. TANER ÖZDİL EŞLİK ETTİ. SDÜ ORMAN FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI ÖĞRETİM ÜYESİ YRD.DOÇ.DR.ULVİ ERHAN EROL SWA VE EDSA GRUBU İLE ORTAK ÇALIŞMALAR YAPMAK UZERE GÖRÜŞMELERDE BULUNDU HEDEFİNİN İSE  KALİFORNİYA’DA  YENİ ŞUBE AÇMAK OLDUĞUNU BELİRTTİ.

Haberin detayları için tıklayınız.