26 Eylül 2017 Salı

Fakültemizden Üniversite & Sanayi İşbirliğinde bir faaliyet daha

29 Mayıs 2012 Salı 08:34 tarihinde eklendi | 1883 defa okundu
Fakültemiz Öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Abdullah SÜTÇÜ’nün akademik danışmanlığında yürütülen yatırım projesinin tanıtım toplantısı tüm paydaşların katıldığı mangal partisi ile YÜCEER KERESTE SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.’nin Süleyman Demirel Organize San

Fakültemiz Öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Abdullah SÜTÇÜ’nün akademik danışmanlığında yürütülen yatırım projesinin tanıtım toplantısı  tüm paydaşların katıldığı mangal partisi ile YÜCEER KERESTE SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.’nin  Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikasında  gerçekleştirildi.

Proje tanıtım toplantısına SDÜ Orman Fakültesi’nden Dekan Sayın Prof.Dr. Cahit BALABANLI başkanlığında dekan yardımcıları, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve fakülte öğretim üyeleri hep birlikte katıldılar.

SDÜ Orman Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Cahit BALABANLI Üniversite & Sanayi işbirliği, ortak çalışmalar ve SDÜ Orman Fakültesi’nin Ulusal ve Uluslararası arenada gösterdiği önemli başarıları ile kendinden sürekli söz ettirdiğinden bahsetti. Toplantıya BAKA’dan katılan Isparta Yatırım Destekleme Ofisi Koordinatörü Ali Galip Bilgili kısaca BAKA faaliyetlerinden, bölgesel kalkınma vizyonundan ve bölgemiz açısından geleceğe yönelik yatırımlar için harcanan çabaları anlattı.

Mangal partisi öncesi Uzman Birol VURAL tarafından verilen yaklaşık iki saatlik “İnovatif Girişimcilik Semineri” fabrika ortamında makine sesleri eşliğinde gerçekleştirildi.

Toplantı organizasyonunu gerçekleştiren ve öğrencilerimize unutamayacakları bir seminer ve mangal ziyafeti imkanı sunan Yüceer Kereste Firması yetkililerine özellikle Mehmet ve Ahmet YÜCEER beylere teşekkür ediyoruz.

Haber detayları ve fotoğraflar için tıklayınız