21 Eylül 2017 Perşembe

Biyolojik Çeşitlilik Ölçüm Süreçleri- Envanter, Veri Transfer ve Hesaplama Teknikleri eğitimi tamamlandı

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:53 tarihinde eklendi | 576 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşad ÖZKAN tarafından TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Projesi kapsamında hazırlanan 2229 kodlu “Biyolojik Çeşitlilik Ölçüm Süreçleri- Envanter, Veri Transfer ve Hesaplama Teknikleri” isimli bilimsel etkinlik projesi 9-15 Ocak tarihleri arasında Antalya’ da başarıyla tamamlanmıştır.

Proje süresince, Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kürşad ÖZKAN, Eğitmenler Prof. Dr. İbrahim ÖZDEMİR, Prof. Dr. Ahmet AKSOY, Doç. Dr. Serkan GÜLSOY, Yrd. Doç. Dr. Ahmet MERT, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güvenç NEGİZ, Yrd. Doç. Dr. Özdemir ŞENTÜRK, Öğr. Gör. Dr. Halil SÜEL, Dr. Nihal ÖZEL değişik üniversitelerin farklı anabilim dallarında yüksek lisans ve doktora düzeyindeki öğrencilere, “Biyolojik çeşitlilik bileşenlerinin ölçümünün ve hesaplamalarının nasıl yapıldığını, hangi yöntemlerin kullanıldığının öğretilmesi” konusunda bilgi verdi.