18 Ekim 2017 Çarşamba

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası Kutlamaları

23 Mart 2017 Perşembe 14:21 tarihinde eklendi | 550 defa okundu

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları çerçevesinde Yılmaz Şener İlkokulu 1. sınıf öğrencileri Botanik Bahçesine sedir fidanları diktiler.

Etkinliğe; Yılmaz Şener İlkokulu 1. sınıf öğretmenleri Hatice Nurcan TOKER, Hatice ESGİN, Hüseyin TAN, Hüseyin YÜCEL, Abdurrahman BAŞBUĞ, , Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’nden Sibel KORKMAZ ve Sultan ÇELİK UYSAL, Orman Fakültesi’nden Prof.Dr. Hüseyin FAKİR, Doç.Dr. Mehmet KORKMAZ, Doç.Dr. Oğuzhan SARIKAYA, Doç.Dr. Oğuz ÇOBAN, Arş.Gör. Abdullah BERAM, Arş.Gör. Esra BAYAR, Arş.Gör. Gürcan GÜLER, Arş.Gör. Şükran OĞUZOĞLU, Arş.Gör.Dr. Tuğba YILMAZ, Uzman Süleyman UYSAL ve Kadir ERYILMAZ katıldılar.

Doğada çadır kurma ve dürbün kullanımı hakkında bilgiler verilen öğrenciler sedir fidanlarını toprakla buluşturdular. Ormanların dünya ve insanlığın geleceği için önemli olduğunun farkında olan öğrencilerimiz, toprak, ağaç ve doğa sevgisini doyasıya yaşamış olmanın huzuru ile etkinliği tamamladı. Öğle yemeklerini birlikte, doğayla iç içe yedikten sonra oyunlar oynadılar ve kullandıkları alandaki çevre temizliğini de kendileri yaparak okullarına dönmek üzere ayrıldılar.