26 Eylül 2017 Salı

2016 Mezunlarımızı uğurladık

18 Mayıs 2016 Çarşamba 18:50 tarihinde eklendi | 1553 defa okundu

Fakültemiz 2016 yılı mezuniyet töreni Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. Törene mezun öğrencilerimiz ve aileleri, Fakültemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra, üniversitemiz akademik personeli, Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şubesi yönetimi ve Isparta Orman Bölge Müdürlüğü personeli katıldılar.

Fakültemiz akademik personeli, Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin mezun öğrencilerin velilerini selamladığı tören yürüyüşü ile başlayan törende, saygı duruşu ve istiklal marşını takiben Fakülte birincisi Bilge DEVECİOĞLU konuşmasını gerçekleştirmiş, ardından sırasıyla, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan yardımcısı Doç.Dr. Bilgin İÇEL, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mustafa AVCI, Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şubesi 2. Başkanı Doç.Dr. Yılmaz ÇATAL ve en son olarak ta fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Hüseyin FAKİR konuşmalarını yapmışlardır. Konuşmacılar, mezunlarımızı tebrik ederek "Orman Mühendisi" olarak yaşamlarında başarılar dilemiştir.

Tören Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde dereceye giren mezunlarımıza ödül ve plaketlerinin verilmesinin ardından Fakülte birincisi Bilge DEVECİOĞLU’nun Orman Fakültesi yaş kütüğüne plaket çakmasıyla devam etmiştir.

Törende ayrıca, Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şubesi adına Doç.Dr. Yılmaz ÇATAL’a, Fakültemiz öğretim üyesi Prof.Dr. Serdar CARUS tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

Orman Fakültesi mezun öğrencilerinin kepleri havaya atmasının ardından, salonun fuaye alanında gerçekleştirilen mezuniyet kokteyli ile tören sona ermiştir.

Haber ait tüm fotoğraflara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: