21 Kasım 2017 Salı

|KO04| Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğü

Farabi Değişim Programı Nedir?

Kısaca "Farabi Değişim Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim-öğretim yapan yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişim programıdır.

Farabi Değişim Programı, öğrenci veya öğretim üyelerinin bir veya iki yarıyıl süresince kendi kurumlarının dışında bir yükseköğretim kurumunda eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmelerini amaçlamaktadır.

Farabi Değişim Programının uygulanmasına ilişkin ilkeler, Yönetmelik ve Esas ve Usuller tarafından ayrıntılarıyla belirlenmiştir.

Sıkça sorulan sorular

Belgeler
 Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programına İlişkin Yönetmelik
 RAPOR | SDÜ Orman Fakültesi ve diğer orman fakültelerindeki lisans dersleri (Orman Mühendisliği Bölümü Ölçeğinde)
 Diğer belgeler, formlar ve  daha detaylı bilgi için SDÜ Farabi Koordinatölüğü ağ sayfaları'nı ziyaret ediniz.